Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/gabrielhuiban/public_html/galarecords.ro/libs/lib_mysql.php on line 65


Carol Knappe nr.20, Sector 1
Bucuresti
Cod Postal 011507
Fax: 021 666 3822
Email: office@galarecords.ro
Tel: -
Close

 Ce este Publishing-ul?

In industria muzicala, un publisher (sau o companie de publishing)este responsabila cu asigurarea platii autorilor si a compozitorilor atunci cand o piesa care le apartine este folosita in mod comercial.

Printr-o intelegere, altfel numit Contract de Publishing, un autor sau compozitor atrubuie copyright-ul compozitiei lor catre compania de publishing. In schimb, compania licentiaza compozitiile ,monitorizeaza unde sunt folosite acestea, colecteaza banii si ii distribuie compozitorilor. Compania mai promoveaza anumite compozitii catre Artisti consacrati, filme sau televiziune.

Suntem mandri sa facem aceste lucruri pentru autorii nostri.

Nu exista limite pentru noi atunci cand vorbim despre muzica.

Catalogul nostru cuprinde melodii din variate genuri muzicale, iar daca nu gasiti ceea ce cautati printre operele noastre, atunci autorii nostri  pot crea la cele mai inalte standarde muzica dorita.

Am atras atentia clientilor nostri tocmai prin seriozitate, atentia la detalii, flexibilitate in a oferi muzica potrivita pentru oricare cerinta , termen limita sau buget.  Contractele cu unii din cei mai buni autori din Romania ne ajuta sa avem un palmares de invidiat. 

Daca esti un compozitor nou sau consacrat care doreste sa ajunga, prin operele sale,  la un public cat mai larg nu ezita sa ne contactezi.

06.08.2010
Publishing


Nici o stire


1/1